Huiskamers "Rubato" en "Largo"

Met de sleutel van één van deze kamers kunt u als nabestaande tot en met de dag van de uitvaart op elk gewenst moment samen zijn met de overledene en/of bezoek ontvangen.
De kist of het opbaarbed met de overledene rust op een baar waarin koelplaten zijn aangebracht.

De kamers zijn voorzien van airconditioning en verwarming.
Er is een invalide toilet, een keukenblok met koelkast, gevuld met wat frisdrank.
U kunt er koffie en thee zetten, de kamer is voorzien van een koffiezetapparaat en een waterkoker.

Met eigen spulletjes, muziek, foto’s etc. kunt u een eigen sfeer in de huiskamer creëren.

Natuurlijk komt onze uitvaartbegeleid(st)er, net als bij een thuisopbaring, dagelijks langs om te kijken hoe de situatie is.

De 2 huiskamers zijn genoemd naar 2 tulpensoorten: “Rubato” en “Largo”, passend in deze woonwijk, waar de straatnamen eveneens namen van bollensoorten zijn.

Dat deze huiskamers in een behoefte voorzien, blijkt uit positieve reacties van nabestaanden. Het gebruik wordt als heel goed ervaren.