Wie zijn wij?

Wij zijn een uitvaartvereniging die samen met semi-vrijwilligers en  uitvaartbegeleid(st)ers uitvaarten begeleiden en verzorgen.

Dit doen wij integer en met passie voor alle gezindten, leden en niet- leden, zonder winstoogmerk.

Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers, zoveel mogelijk vertegenwoordigd  vanuit de diversiteit van de Andijker bevolking.
Eenmaal per jaar is er de ledenvergadering waar inzicht wordt gegeven in de financiën, een terugblik wordt geworpen over het afgelopen jaar en vooruit wordt gezien.  

Wensen
Iedere uitvaart is anders, iedere uitvaart vraagt om een andere aanpak.
Ons doel is ruimte te geven voor een passend afscheid met respect voor een ieders verschillende waarden en/of overtuigingen.
Ruimte voor wensen. Van een afscheid met veel eigen inbreng en door ons begeleid tot een meer door ons verzorgde uitvaart. 

Uitvaartcentrum
Uitvaartvereniging De Laatste Eer Andijk beschikt over een eigen uitvaartcentrum aan de Ibislaan 3.
Het uitvaartcentrum biedt meerdere mogelijkheden voor opbaring, condoleance en gebruik van de aularuimte. Zie hiervoor “Uitvaartcentrum”.
Er is mogelijkheid tot opbaren in het uitvaartcentrum zelf met afspraak voor eventuele rouwbezoeken en daarnaast zijn er 2 huiskamers, ook wel 24-uurs kamers genoemd. Met eigen sleutel heeft u dan dag en nacht toegang tot een eigen kamer waar uw dierbare is opgebaard. U kunt hier meer over zien en lezen onder “Huiskamers Rubato en Largo”.