Wilsbeschikking

Wilsbeschikking en/of voorgesprek

Uitvaartvereniging  De Laatste Eer Andijk verzorgt en begeleidt uitvaarten, ongeacht uw overtuiging, met respect en zoveel mogelijk ingaand op uw specifieke wensen.

Het invullen van deze wilsbeschikking biedt u de mogelijkheid gegevens van u vast te leggen, concrete wensen te uiten en diverse vragen te beantwoorden.

Deze wilsbeschikking kunt u downloaden en afdrukken, hiervoor hebt u het gratis programma Adobe Acrobatreader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden door op onderstaande knop te klikken.

Klik op onderstaand formulier om deze in Adobe Reader te openen.

U zult zien dat veel onderwerpen aan bod komen, waarbij keuzemogelijkheden zijn. Dit kunnen keuzes zijn die u nog niet kan of wilt maken.
U kunt zelf bepalen in hoeverre u uw wensen vast wilt leggen en welke onderwerpen  u wilt overlaten aan uw directe nabestaanden na uw overlijden.
Ook kunt u natuurlijk onderwerpen bespreken met uw directe nabestaanden, personen die voor u belangrijk zijn.
Mocht u onderwerpen missen, dan kunt u uw wensen op een apart blad aangeven.

Zo kan het invullen van deze wilsbeschikking u helpen bewust  na te denken over uw uitvaart, tot keuzes te komen of kan het u op ideeën brengen.
Waardevol voor uzelf en voor uw nabestaanden.

U kunt het ingevulde formulier bij een notaris laten vastleggen en ondertekend naar de uitvaartvereniging De Laatste Eer Andijk zenden.
Natuurlijk kunt u ook kopieën van dit formulier geven aan uw directe nabestaanden, de personen die belangrijk voor u zijn.

U kunt altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Uitvaartvereniging De Laatste Eer Andijk voor het doornemen van uw wilsbeschikking of voor het houden van een voorgesprek.
Wij helpen u graag bewust stil te staan bij uw uitvaartwensen, wat er mogelijk en passend voor u en uw nabestaanden is.
Bovendien kunt u dan een kosteninzicht krijgen van de door u gewenste uitvaart.